LEDIGA TJÄNSTER


Anläggningsarbetare, Västerås & Uppsala


Söker dig som har mångårig vana från alla förekommande moment inom mark- och anläggningsarbeten. Du behärskar såväl ritnings läsning som enklare utsättning.
I ditt arbete tar du ett naturligt ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att få saker och ting gjorda på ett kostnadseffektivt och noggrant sätt.
Du kan arbeta både självständigt och som en del i en grupp. Som person är du flexibel och lätt att samarbeta med.  Du bidrar med ett gott humör och tar ansvar för såväl din egen som andras trivsel och utveckling.
Det är en meriterande om du innehar förarbevis på hjullastare och grävmaskin då sådant arbete kan förekomma.

Platschefer, Västerås och Uppsala

Som platschef arbetar du produktionsnära och leder arbetet ute på något av projekten. Du erbjuds ett varierande arbete där det ställs höga krav på personligt ansvarstagande och god planeringsförmåga.

I ditt jobb som platschef ser du bland annat till så att projektet följer våra riktlinjer och krav. Arbetar med resultat, mål och prognoser samt har personalansvar.

Samarbete är ett av ledorden i ditt jobb som platschef. Det är du som platschef som leder och driver samarbetet såväl inom den egna arbetsgruppen som med underentreprenörer, kunder och andra aktörer.


Arbetsledare, Västerås och Uppsala

Som arbetsledare kommer du  arbeta tillsammans med en platschef i olika projekt. I rollen som arbetsledare är det ditt uppdrag att planera bemanning, förbereda med material till dina hantverkare samt följa upp genom dokumentation och egenkontroller så att projekten slutförs enligt plan. Du ska på ett prestigelöst sätt, ge allt för att leverera goda resultat i rätt tid.

I arbetet  ställs höga krav på social kompetens, då den erbjuder många sociala kontaktytor med våra beställare, leverantörer och egen personal.

För att  klara av  rollen, bör du ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av produktionsledning inom mark & anläggning. Du talar och skriver svenska obehindrat, kan göra dig förstådd på engelska samt innehar B-körkort.
Du innehar intresse, rätt inställning och erfarenhet av olika sorters människor och är agil i ditt ledarskap. Du är van ledare som föregår med gott exempel. De individer du leder får du motiverade och engagerade, du är duktig på sammanhållning och bygga laganda. Du har ett sinne för struktur, planering, kvalitet och ekonomi.


Närmare upplysning om ovanstående tjänster lämnas av:


Pontus Lundvall  070 779 00 25   pontus@bodenmark.se
Kim Persson 073 999 00 01   kim@bodenmark.se

Maila in din ansökan, eller skicka in en spontanansökan till: kim@bodenmark.se