LEDIGA TJÄNSTERBodén mark & anläggning i Mälardalen AB är ett företag som verkar inom regionen Västerås-Enköping-Uppsala med omnejd sedan 1998 med ett väldigt gott rykte i branschen. Idag är vi ett femtiotal medarbetare.

Vi utför både större och mindre entreprenader inom mark- och anläggningsarbeten. Huvuddelen av våra kunder är återkommande. Vi tror att det har att göra med att de uppskattar det vi gör och sättet vi gör det på.

På Bodén tycker vi det är viktigt att alla trivs varje dag på sitt jobb och att vi arbetar åt samma håll. Vår arbetssituation kan vara både varierande i sin form och mer lika varje dag beroende på hur stora entreprenader vi har. Men gemensamt för alla är att vi bryr oss om varandra och att vi alla har ett gemensamt intresse av att lämna ifrån oss ett bra arbete till våra kunder.
Tror du att du har något att tillföra vår verksamhet - välkommen med din spontanansökan.


Platschefer, Västerås och Uppsala

Som platschef arbetar du produktionsnära och leder arbetet ute på något av projekten. Du erbjuds ett varierande arbete där det ställs höga krav på personligt ansvarstagande och god planeringsförmåga.

I ditt jobb som platschef ser du bland annat till så att projektet följer riktlinjer och krav, arbetar med resultat, mål och prognoser samt har personalansvar.

Samarbete är ett av ledorden i ditt jobb som platschef. Det är du som platschef som leder och driver samarbetet såväl inom den egna arbetsgruppen som med underentreprenörer, kunden och andra aktörer.


Arbetsledare, Västerås och Uppsala

Som arbetsledare kommer du  arbeta tillsammans med en platschef i olika projekt. I rollen som arbetsledare är det ditt uppdrag att planera bemanning, förbereda med material till dina hantverkare samt följa upp genom dokumentation och egenkontroller så att projekten slutförs enligt plan. Du ska på ett prestigelöst sätt, ge allt för att leverera goda resultat i rätt tid.

I arbetet  ställs höga krav på social kompetens, då den erbjuder många sociala kontaktytor med våra beställare, leverantörer och egen personal.

För att  klara av  rollen, bör du ha relevant utbildning och/eller erfarenhet av produktionsledning inom mark & anläggning. Du talar och skriver svenska obehindrat, kan göra dig förstådd på engelska samt innehar B-körkort.
Du innehar intresse, rätt inställning och erfarenhet av olika sorters människor och är agil i ditt ledarskap. Du är van ledare som föregår med gott exempel. De individer du leder får du motiverade och engagerade, du är duktig på sammanhållning och bygga laganda. Du har ett sinne för struktur, planering och ekonomi.


Anläggningsarbetare

Till säsongen 2022 söker vi dig som har mångårig vana från alla förekommande moment inom mark- och anläggningsarbeten. Du behärskar såväl ritningsläsning som enklare utsättning.
I ditt arbete tar du ett naturligt ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att få saker och ting gjorda på ett kostnadseffektivt och noggrant sätt.
Du kan arbeta både självständigt och som en del i en grupp. Som person är du flexibel och lätt att samarbeta med.  Du bidrar med ett gott humör och tar ansvar för såväl din egen som andras trivsel och utveckling.
Det är en meriterande om du innehar förarbevis på hjullastare och/eller grävmaskin då sådant arbete kan förekomma.

Närmare upplysning om ovanstående tjänster lämnas av:

Pontus Lundvall, 021-421 20 10, pontus@bodenmark.se

Skicka gärna din ansökan till:
Bodén mark & anläggning i Mälardalen AB
Omformargatan 18C, 721 37 Västerås
Maila till: kim@bodenmark.se