LEDIGA TJÄNSTERBodén mark & anläggning i Mälardalen AB är ett företag som verkar inom regionen Västerås-Enköping-Uppsala med omnejd sedan 1998 med ett väldigt gott rykte i branschen. Idag är vi ett femtiotal medarbetare.

Vi utför både större och mindre entreprenader inom mark- och anläggningsarbeten. Huvuddelen av våra kunder är återkommande. Vi tror att det har att göra med att de uppskattar det vi gör och sättet vi gör det på.

På Bodén tycker vi det är viktigt att alla trivs varje dag på sitt jobb och att vi arbetar åt samma håll. Vår arbetssituation kan vara både varierande i sin form och mer lika varje dag beroende på hur stora entreprenader vi har. Men gemensamt för alla är att vi bryr oss om varandra och att vi alla har ett gemensamt intresse av att lämna ifrån oss ett bra arbete till våra kunder.
Tror du att du har något att tillföra vår verksamhet - välkommen med din spontanansökan.


Anläggningsarbetare

Till säsongen 2021 söker vi dig som har mångårig vana från alla förekommande moment inom mark- och anläggningsarbeten. Du behärskar såväl ritningsläsning som enklare utsättning.
I ditt arbete tar du ett naturligt ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att få saker och ting gjorda på ett kostnadseffektivt och noggrant sätt.
Du kan arbeta både självständigt och som en del i en grupp. Som person är du flexibel och lätt att samarbeta med.  Du bidrar med ett gott humör och tar ansvar för såväl din egen som andras trivsel och utveckling.
Det är en meriterande om du innehar förarbevis på hjullastare och/eller grävmaskin då sådant arbete kan förekomma.

Arbetsledare / Platschef

Till säsongen 2021 söker vi dig som har mångårig vana inom mark- och anläggningsarbeten.
Du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning och kan driva projekt självständigt.  

I ditt arbete tar du ett naturligt ansvar för dina projekt. Alla delar skall vara med så som ekonomi, inköp, dokumentation, tekniska lösningar och företräda företaget på ett respektabelt sätt.  
Som en förlängd arm till företagets ledning ser vi att du tar ansvar för personal och maskiner. Driver arbeten på ett kostnadseffektivt sätt och har en god planering. Detta skall samtidigt inte tumma på personalens säkerhet eller frångå en hög standard på utförda moment. 

Närmare upplysning om ovanstående tjänster lämnas av:

Anders Björner, 070-67 67 020, anders.bjorner@bodenmark.se

Skicka gärna din ansökan till:
Bodén mark & anläggning i Mälardalen AB
Omformargatan 18C, 721 37 Västerås

Maila till: annika.josephson@bodenmark.se