LEDIGA TJÄNSTER

Bodén mark & anläggning i Mälardalen AB är ett företag som verkar inom regionen Västerås-Enköping-Uppsala med omnejd sedan 1998 med ett väldigt gott rykte i branschen. Idag är vi ett trettiotal medarbetare.

Vi utför både större och mindre entreprenader inom mark- och anläggningsarbeten. Huvuddelen av våra kunder är återkommande. Vi tror att det har att göra med att de uppskattar det vi gör och sättet vi gör det på.

På Bodén tycker vi det är viktigt att alla trivs varje dag på sitt jobb och att vi arbetar åt samma håll. Vår arbetssituation kan vara både varierande i sin form och mer lika varje dag beroende på hur stora entreprenader vi har. Men gemensamt för alla är att vi bryr oss om varandra och att vi alla har ett gemensamt intresse av att lämna ifrån oss ett bra arbete till våra kunder.

Arbetsledare

Nu söker vi en arbetsledare, som vill vara med och driva och utveckla vår anläggningsverksamhet i Västerås. Har du ett genuint intresse för att leda och bygga långvariga relationer med både kunder och övriga samarbetspartners? Då har vi en spännande framtid till dig!

Om tjänsten

Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande anläggningsarbeten. Projekten varierar i både storlek och karaktär så ditt sinne för lösningar är avgörande för att lyckas i tjänsten. I ditt arbete som arbetsledare samordnar du ett antal underentreprenörer och leder samt planerar för din arbetsgrupp med yrkesarbetare. Du stöttar platschefen i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat i branschen och har erfarenhet från anläggningsbranschen. Du har erfarenhet från att planera, leda och fördela arbete. Vidare är du är van vid att arbeta med uppföljning. Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Vi ser det därför som viktigt att du har vilja och förmåga att skapa goda långsiktiga relationer. För tjänsten krävs att du har körkort för bil. Vi förutsätter även att du har vana vid att arbeta digitalt då företaget jobbar aktivt med digitalisering och utveckling inom branschen.

Du tar gärna egna initiativ för att föra verksamheten framåt, har ett bra ordningssinne och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare har du ett strukturerat förhållningssätt och är serviceinriktad. Som ledare är du engagerad och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos företagets medarbetare och kan motivera dem att nå gemensamma mål. Andra personliga egenskaper vi ser som viktiga är att som ledare kunna vara ödmjuk och ha en hög samarbetsförmåga.

Vi erbjuder dig
Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Bodén delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Tillsammans tar vi nästa steg genom att lyssna på kunderna och utveckla hållbara lösningar.

Anläggningsarbetare

Vi söker dig som har mångårig vana från alla förekommande moment inom mark- och anläggningsarbeten. Du behärskar såväl ritningsläsning som enklare utsättning. I ditt arbete tar du naturligt ansvar för dina arbetsuppgifter och ser till att få saker och ting gjorda på ett kostnadseffektivt och noggrant sätt. Du kan arbeta både självständigt och som en del i en grupp. Som person är du flexibel och lätt att samarbeta med.  Du bidrar med ett gott humör och tar ansvar för såväl din egen som andras trivsel och utveckling. Det är en fördel om du innehar förarbevis på hjullastare och/eller grävmaskin då sådant arbete kan förekomma.

Närmare upplysning om ovanstående tjänster lämnas av:

Anders Björner, 070-67 67 020, anders.bjorner@bodenmark.se

Skicka gärna din ansökan till:
Bodén mark & anläggning i Mälardalen AB
Omformargatan 18C, 721 37 Västerås

Maila till: annika.josephson@bodenmark.se